Zelf uw administratie voeren met e-boekhouden.

e-boekhouden

E-Boekhouden is opgezet vanuit het idee dat de ondernemer ook zelf de administratie kan bijhouden. Dat vertaalt zich in een heldere opzet waar je als ondernemer nieuwe gegevens invoert of overzichten bekijkt.

In vergelijking met andere pakketten voor ondernemers, lijkt het nog relatief veel op een traditionele boekhouding. Het pakket leidt je niet naar de juiste manier om kosten te boeken, maar vereist nog altijd enige boekhoudkundige kennis. Zo selecteer je bij het inboeken van een bonnetje zelf een grootboekpost.

Gratis helpdesk e-boekhouden

Daar staat tegenover dat e-Boekhouden beschikt over een zeer uitgebreide handleiding op gratis-cursus-boekhouden.nl en online knowledgebase met voorbeelden en tips. Mocht je daarna nog met vragen zitten, dan kan je terecht bij een online helpdesk of bij ZZP Boekhouder Ede. Wij helpen u graag verder. Bovendien hebben we een meekijkfunctie om uw administratie te controleren en uiteindelijk de aangifte te kunnen doen.

Hieronder vind je twee instructievideo’s voor het invoeren van facturen en bankafschriften.

Invoeren van inkoop- en verkoopfacturen in e-boekhouden

Invoeren bankafschriften of kasboek

Je kan de banktransacties handmatig invoeren, importeren of kiezen voor een automatisch koppeling.

 U kunt bij ZZP Boekhouder Ede ook kiezen om zelf de boekhouding te voeren. Het abonnement op e-boekhouden is dan inbegrepen in onze pakketprijs.

Post Tagged with ,