Administratiekantoor Ede en omgeving.

ZZP Administratiekantoor EdeOns kantoor is een administratiekantoor dat zich specialiseert in de boekhouding en fiscale kennis van ZZP-ers in alle branches. We kennen de regels en actualiteiten van het ZZP-schap. Door ons strikt te specialiseren kunnen we u een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding leveren. Met onze dienstverlening richten we ons op de regio Ede – Wageningen – Arnhem.

Geen traditioneel administratiekantoor

ZZP Boekhouder Ede is van mening dat u als ZZP’er door het traditionele accountants- en administratiekantoor op administratief en fiscaal vlak niet altijd even goed wordt bediend. We hebben als doel dit te veranderen door optimaal toegespitste en betaalbare dienstverlening. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en open communicatie. Bovendien komen we altijd onze afspraken na. We zijn tijdens maar vaak ook na kantoortijd voor u bereikbaar voor een persoonlijk advies. Wel gaan we er vanuit dat u ook uw verantwoordelijkheid neemt en uw administratie geordend en regelmatig aanlevert.

Ons team bestaat uit:

Selma van de Pol, financial assistent en coachzzp administratiekantoor ede

Selma heeft een schat aan ervaring als ondernemer. Zij helpt u graag bij uw ondernemers vragen. Daarnaast zorgt ze voor de boekhoudingen en houdt ze ons administratiekantoor strak georganiseerd. Ook starters kunnen bij haar terecht voor de nodige begeleiding. Zij onderstreept het belang van een goede administratie. Ze vindt dat ZZP’ers dezelfde aandacht en financiële kennis verdienen als grotere bedrijven. Wij hebben deze kennis in huis en delen deze graag met ‘onze ondernemers’.

Jan van de Pol, bedrijfseconoom en fiscalistAdministratiekantoor Ede

Jan is afgestudeerd bedrijfseconoom en heeft ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Waarvan de laatste 10 jaar werkend als zelfstandig ondernemer. Zo was hij onder andere Financieel Manager bij Boedelbak BV en DBM Nederland. Hij is uw financiële vraagbaak die niet alleen alle administratieve en fiscale zaken uit handen neemt, maar tevens proactief actie onderneemt. Jan is met name verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiften.

BoekhouderBastiaan Budel, boekhouder

Bastiaan is onze boekhouder ‘par excellence’. Hij bijt zich onverstoorbaar vast in uw administratie.  De boekhouding is uiteraard de basis waar we op verder kunnen werken. Bastiaan heeft meerdere jaren ervaring bij andere administratiekantoren.

Doelstelling

Het is onze doelstelling een waardevolle partner te zijn voor startende en ervaren zelfstandigen. U kunt bij ons uiteraard terecht voor de fiscale- maar ook de ondernemersvraagstukken.

You must be logged in to post a comment.