ZZP Administratie Pakket

Wat is inbegrepen in ons ZZP Administratie Pakket :

  • Uw complete administratie waaronder grootboek, crediteuren, debiteuren, bank, investeringen en afschrijvingen wordt bijgehouden in accountview software.
  • We verzorgen uw aangiften omzetbelasting per kwartaal of per maand. U krijgt van ons tijdig een overzicht van wat u moet betalen of terugkrijgt.
  • U krijgt een professionele jaarrekening met veel informatie over uw bedrijf. Deze kunt u ook gebruiken voor aanvragen bij de bank of voor mogelijke investeerders.
  • We doen voor u de aangifte inkomstenbelasting met optimaal gebruik van fiscale voordelen. Ook hiervan krijgt u een inzichtelijk rapport. Ook optimaliseert onze software de verdeling van aftrekposten tussen u en uw fiscaal partner

ZZP Administratie Pakket 90 euro per maand. (excl. 21% BTW):

ZZP Administratie Pakket

Met dit zeer complete pakket heeft u als ZZP’er controle over uw administratieve verplichtingen en belastingzaken. Ook mogelijke correspondentie met de belastingdienst wordt door ons geregeld. Dit pakket is een kleine investering die zich dubbel terug betaald. Het regelmatig bijhouden van uw boekhouding voorkomt lastige vragen later. Des te eerder we zaken constateren des te beter kunnen we ze oplossen.

Kamer van Koophandel.

Met dit pakket kunt u met een gerust hart gaan ondernemen en doen waar u goed in bent. Van de 5 valkuilen die de Kamer van Koophandel heeft benoemd voor startende ondernemers hebben er 3 te maken met administratieve zaken. Genoemd worden, administratie niet op orde, geen geld gereserveerd voor de belastingdienst en het niet betalen van debiteuren. Dit kan allemaal worden voorkomen met de juiste begeleiding.

Begeleiding is belangrijk.

Van de 100 startende ondernemers bestaan er na 2 jaar nog 78 en na 5 jaar nog 57. Ondanks een goede voorbereiding en motivatie blijkt dus niet iedere starter succesvol. Toch is het starten van een bedrijf nog altijd populair. Starters kunnen zich het beste laten begeleiden door een coach of minimaal een boekhouder. Uit onderzoek blijkt dat er dan een grotere kans is om te overleven.
Het tarief van het ZZP Administratie Pakket geldt alleen voor een eenmanszaak zonder personeel. Hiermee kunt u de administratieve beslommeringen vergeten en u echt bezig houden met waar u goed in bent. Wij houden alle deadlines van de belastingdienst voor u bij en benutten voor u alle aftrekposten.