ZZP Boekhouder Ede werkt nu met het portaal van Mijn Kantoor.

Geen communicatie meer via de post of e-mail, maar veilig online stukken accorderen en overzicht in je financiën. Met het platform van Mijn Kantoor heb je als ondernemer alle financiële zaken overzichtelijk in één omgeving.

Eenvoudig dossier

Iets opzoeken of terugvinden: als informatie verspreid is over email, dropboxen, applicaties en post, is dat een behoorlijk werk. In Mijn Kantoor vind je een veilig, online dossier met alle zaken die jij of je boekhouder ooit hebben gedeeld. Via het platform kun je chatten over de voortgang van producten of diensten of het aanleveren van informatie. Je dossier is altijd bereikbaar, op een desktop of via een app, in de cloud.

Snel accorderen

Inloggen in meerdere applicaties voor verschillende producten en diensten … op papier aangiften, jaarrekeningen of opdracht-bevestigingen accorderen … Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Via het platform van Mijn Kantoor kun je online of in de mobiele app een handtekening zetten of het geleverde afkeuren met opmerkingen. Dit bespaart zowel jou als je boekhouder tijd, wat de kwaliteit nog meer ten goede komt.

Veilig communiceren met Mijn Kantoor

De AVG, privacywetgeving, stelt strenge eisen aan communicatie van zakelijke dienstverleners met hun klanten. Dat geldt in het bijzonder voor accountants en boekhouders, die met jouw bedrijfsgevoelige informatie werken. Email en post zijn onveilig, omdat er makkelijk fouten gemaakt kunnen worden. Het beveiligde platform van Mijn Kantoor zorgt ervoor dat bestanden en data rechtstreeks in jouw dossier worden opgeslagen, op een server in de EU, en dat ze betrouwbaar uitgevraagd kunnen worden.

Mijn Kantoor app

You must be logged in to post a comment.