ZZP Zorgverzekering, wat je niet uitgeeft hoef je ook niet terug te verdienen.

Op de kosten letten.

2013 zou best wel eens een lastig jaar kunnen worden. De economische vooruitzichten zijn nog niet veel beter. Daarbij komt nog dat de plannen die het nieuwe kabinet heeft ons allemaal fors geld gaan kosten, iedereen moet inleveren. Dat betekent dat we allemaal op de kosten moet gaan letten, want wat u niet uitgeeft hoeft u ook niet terug te verdienen. De ZZP zorgverzekering kan u hierbij tegemoetkomen.

ZZP Zorgverzekering.ZZP Zorgverzekering

Besparen klinkt nogal vervelend, maar als u kunt besparen zonder in te leveren is dat de moeite waard. Een collectieve zorgverzekering is daar een mooi voorbeeld van. ZZP Nederland is in 2005 gestart met een collectieve ZZP zorgverzekering voor zelfstandigen van Menzis.

Menzis.

Maar omdat niet iedereen bij Menzis verzekerd is hebben ze nu ook VGZ, CZ, Avero Achmea en De Amersfoortse toegevoegd aan het collectief. Iedereen die bij ZZP Nederland is aangesloten kan nu een collectieve korting ontvangen tot maximaal 10%! Daarnaast is er ook nog een speciaal collectief via Menzis voor mensen die werken als zelfstandige in de zorgsector.

Als u verzekerd bent bij een van deze verzekeraars is het doorgeven van een collectiviteitnummer meestal al voldoende: vanaf de eerstvolgende maand ontvangt u de korting. Als u wilt overstappen van verzekeraar A naar B is dat ook vrij eenvoudig te regelen via de website van ZZP Nederland. De nieuwe zorgverzekeraar zorgt er voor dat uw oude polis wordt opgezegd. Enige voorwaarde is dat u dit doet voor 31 december.

Hoe u kunt besparen ziet u in een overzicht op de website: ZZP Nederland Zorgverzekering.
Als u nog vragen heeft kunt u bellen met mensen van de zorgverzekering: (050) 700 1950

Zelf ben ik al sinds 2009, samen met enkele duizenden ZZP-ers collectief verzekerd via ZZP Nederland en daarmee bespaar ik met mijn partner iets meer dan €200,- per jaar.