Bonnetjes

Bonnetjes. Soms zit je portemonnee er vol mee of je dashboard kastje. Ze raken zoek, of ze verkreukelen of de inkt verbleekt en na een tijdje heb je geen idee meer waar de bon van was. Je komt er niet vanaf of toch wel. Want ZZP Boekhouder Ede heeft weinig moeite met bonnetjes, deze verwerk je net als inkoopfacturen. Scannen en klaar.

Bonnetjes fotograferen

Heb je een smartphone of tablet? Zet daar dan onze app op. Je maakt een foto van het bonnetje en klaar! Let op fotografeer geen pinbonnen. Zorg dat de hele bon zichtbaar is en duidelijk leesbaar. We kunnen werken met apps van Basecone, e-boekhouden, factuursturen.nl, etc. Meld je even bij ons dan zorgen we voor een inlog met wachtwoord.

Tip voor tankbonnetjes

Betaal zoveel mogelijk op rekening. Bijvoorbeeld met een tankpas. Dat scheelt je veel gedoe met bonnetjes. 1 factuur per maand is toch handiger dan 5 verfrommelde bonnen? Via ZZP Nederland zijn ook tankpassen verkrijgbaar, sommige zelfs gratis. Betaal alle zakelijke uitgaven ook van de zakelijke rekening. Heb je per ongeluk iets privé betaald, zet het dan even op het bonnetje.

Heel handig: gescande bonnen roep je zo weer op en bekijk je op je scherm en/of print je uit. Je kunt je bonnetjes dus nooit meer kwijtraken. Je mag bonnen bewaren, maar het hoeft niet als ze bijvoorbeeld in Basecone staan. De Belastingdienst is daarmee akkoord.

You must be logged in to post a comment.