MoneyMonk lanceert TimeMonk gratis urenregistratie systeem voor zzp’ers.

Met TimeMonk kan iedere zzp’er in Nederland gratis en op een Twitter-manier zijn gewerkte uren bijhouden! De eerste 1000 zzp’ers kunnen vanaf vandaag uniek en als eerste gebruik maken van dit gratis urenregistratiesysteem. Veel zzp’ers laten omzet liggen omdat de uren niet goed worden bijgehouden. Bovendien gaat de Belastingdienst strenger controleren op het Urencriterium. Bij MoneyMonk helpen ze zzp’ers graag om de gewerkte uren op een eenvoudige manier te registreren met het gratis urenregistratie systeem TimeMonk.

Urenregistratie systeem TimeMonk

TimeMonk is 100% gratis, en geeft zicht op het Urencriterium voor jezelf en voor de Belastingdienst. Je ziet precies hoe je ervoor staat, en waaraan jij je tijd besteedt. Ook kan je eenvoudig vergoedingen instellen, en zien hoeveel omzet je maakt. Ook niet declarabele uren tellen natuurlijk mee voor het urencriterium, zoals administratie en acquisitie.

Voorlancering met ikwordzzper.nl

Op 2 juni 2014 gaat TimeMonk open voor het grote publiek. Samen met ikwordzzper.nl doen ze een exclusieve voorlancering. De eerste 1000 aanmeldingen kunnen vanaf vandaag al beginnen met TimeMonk. Wil jij je urenregistratie goed op orde hebben, en geen geld laten liggen? Als je kan Twitteren, dan kan je Excel vaarwel zeggen, en voortaan je uren gratis bijhouden in TimeMonk!

Post Tagged with 

You must be logged in to post a comment.